MUSTAPIPPURI-TUOREJUUSTO TÄYTTEINEN POSSURULLA

PORSAAN ULKOFILE PYSYY IHANAN MEHEVÄNÄ, KUN SE KÄÄRITÄÄN PEKONIIN JA TÄYTETÄÄN KERMAISELLA PIPPURIJUUSTOLLA. 
OHJEESSA VAIHEKUVAT ALEMPANA.

RESEPTI = HELPPO
VALMISTUSAIKA = n. 1,5h
TÄSTÄ POSSURULLASTA SAA 6 ANNOSTA.

TARVITSET:

1-1,5 kg Possun ulkofilettä
2 pkt (a 280g) Pekonia
1 pkt (100g) Mustapekkajuustoa
2 rkl Tuorejuustoa (Yrtti maustettu)
1 tl Maitoa tai kermaa täytteen ohennukseen


TEE NÄIN:

1) SEKOITA MUSTAPEKKAJUUSTO, TUOREJUUSTO JA TILKKA KERMAA SEKAISIN. KOOSTUKSELTAAN LEVITETTÄVÄÄ.

2) RENSSAA LIHA, ELI POISTA KALVOT JA YLIMÄÄRÄINEN RASVA PINNASTA.

3) AUKAISE ULKOFILEPÖTKÖ LEIKKAAMALLA SE VIISTOSTI LEVYKSI. NUIJI LEVY OHUEHKOKSI.

4) VUORAA ALUSTA TUOREKELMULLA JA LADO PEKONIT VIERIVIEREEN SEN PÄÄLLE. NOSTA NUIJITTU LIHA PEKONIEN PÄÄLLE. VOITELE PINTAAN TÄYTE JA RULLAA TIUKAKSI RULLAKSI.

5) NOSTA RULLA VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN. TÖKKÄÄ LIHAN PAKSUIMPAAN KOHTAAN PAISTOMITTARI.

6) PAISTA UUNISSA 250 ASTEESSA n. 15 min KUNNES PEKONIT OVAT SAANEET KAUNIIN PAISTOVÄRIN. LASKE UUNIN LÄMPÖTILA 150 ASTEESEEN JA KYPSENNÄ KUNNES PAISTOMITTARI NÄYTTÄÄ 70 ASTETTA. NOSTA LIHA POIS UUNISTA JA ANNA VETÄYTYÄ HETKEN AIKAA.

7) LEIKKAA RULLA VIIPALEIKSI JA TARJOA LISUKKEIDEN KERA. PAISTON AIKANA KERTYNEESTÄ LIEMESTÄ SAA VALMISTETTUA ESIM KERMAISEN KASTIKKEEN. 

















Kommentit

Suositut tekstit